varje gång du möter min blick.

Bilder från gårdagens äventyr! Riktigt bra kväll. Blev dock ganska mycker mer förskyld efter att ha suttit ute nästan hela kvällen, men det var det värt. Nu lägger jag undan fysikböckerna för en stund iaf. Ska och krama på min viktor som jag inte träffat på länge, han har gjort middag till mig också. Han är så fin!

Där längtan är allas kärnkraft. Där ingen törs men alla hoppas.

Förmiddagen spenderades värmekyrkan med Agnes och Linnea. Där var det NKPG style. Det var riktigt mysigt! Hur mycket folk, och fina kläder som helst. Jag köpte en skjorta och body för ynka 60kr. Mycket bra start på dagen! Nu sitter jag med fysikformler och miniräknaren. Fysikprov väntas på måndag, inte riktigt lika roligt..

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra. Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort

Sitter hemma med halvbedövat ansikte och tränar på franska redovisning Det är klurigare än man tror! Idag har jag varit nervös inför kemiprov, gjort kemiprov som nog gick helt okej bra, ätit lunch med pappsen på stan, varit nervös ännu en gång, dock över ett tandläkarbesök och nu sitter jag här! Snart kommer mamma hem och då ska vi till vaxkupan och köpa fler vykort till min vägg!

Jag minns allt som naglarna mot glas Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt

Sitter och räknar dagar. Längtar till värmen.
Jag saknar att gå barnbent, saknar mina fräknar, saknar lyckan.
Jag vill ha långa nätter med dans nu.

I don't know if I'll survive, In this magical land behind your eyes.

Sitter här med ont i magen inför morgondagen.
Sjukt otagg och lite ledsen.
De här är verkligen det värsta jag vet.
Usch och fy för redovisningar.

I bet you look good on the Dancefloor

Sitter i mitt nya rum och lyssnar på Arctic Monkeys. Ska snart börja plugga på mitt manus. Jag ska nämligen framföra mitt tal imorgon. Är redan nervös. Usch på redovisningar. Under de senaste dagarna har jag varit ledig och dem har bla spenderats med de två på andra bilden. Vi har varit och lyssnat på Magnus riktigt bra band "Pappakatt"på kultur huset, umgåtts med Magnus väldigt trevliga vänner från katrineholm, promenerat till Hela människan och bara myst Riktigt bra dagar!

stranded every pain baby, pasts are slain

Bon Iver till way out west, 9 augusti. Dör. måste. åka. dit.

Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll.

Fix i nya lägenheten medan jag lyssnar på fina Bon Iver. Himla bra!

You can get addicted to a certain kind of sadness


bild
Sitter bland flyttkartonger. lyssnar på Håkan och känner hur ångesten inför prov och redovisningar kryper fram. Franska prov på fredag och sv och eng redovisning nästa vecka. Jag som hatar att stå och prata inför folk. Jag ser verkligen inte fram emot detta. Helgen har varit fin i alla fall. Jag har dansat, sagt hejdå till en vän som jag inte kommer träffa på mycket länge, sovit i nya lägenheten med bästavän, ätit middag hos världens finaste pojke, myst med vänner och flyttat saker till nya lägenheten. Veckans planer ser ungefär ut som vanligt. Plugga, sova och fortsätta flytta. Det var väl allt.

RSS 2.0