För jag vet vem jag är när jag är hos dig.


1:a Advent

Vaknade av att mamma frågade om jag ville ha lussebullar till frukost. Fint uppvaknade! Idag har vi ätit lussebullar, druckit julmust och tänt det första ljuset på advents ljusstaken. Nu är det bara 26 dagar kvar till julafton. Jag l.ä.n.g.t.a.r.

♥♥♥♥♥

fem månader med min finaste idag. Jag är så glad att jag har dig♥

förlåt, förlåt, förlåt för allt jag sagt, eller kommer att säga.

vaknade upp med svullna ögon. Gick till skolan även fast jag såg ut som jag vet inte vad. Folk undrade om jag hade börjat knarka, ja vad ska man tro egentligen. Men dagen gick den med och nu sitter just i min säng och funderar. på allt typ. jobbigt.

How low are you willing to go before you reach all your selfish goals.



saknar dig även fast du står här mitt framför mig.

Dan Auerbach – Whispered Words (Pretty Lies)
Death Cab for Cutie – I Will Follow You into the Dark
Familjen – Det Var Jag
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
fintfintfint♥

det här är min tid.

ph: linnea och sara
Mycket plugg, känner inte riktigt att jag har tid att skriva här. Men i helgen ska jag försöka uppdatera mycket. Idag träffade jag sara och linnea efter skolan. Vi pluggade, åt gott och snacka massa skit. Alltid lika kul att träffa de fina tjejerna! Snart ska jag nog gå och lägga mig. Börjar klockan åtta imorrn. skönt. godnatt

stickat

Rotade lite i farmors garderob och hittade den här mysiga stickade tröjan som farmor har gjort. Mycket fin! Så nu är jag väldigt glad :)

Wanties

Sitter och tittar på massa kläder, smycken och väskor. Det var länge sen jag shoppade. Känner att det är dags att spara pengar eftersom jag typ aldrig gör det. Men får väl se hur länge jag känner så eftersom kläderna ovanför är så fiina..

jag har lurat mig själv för många gånger nu.

bilder från promenad med klassen

Nu är äntligen min mac lagad så nu är jag tillbaka! Mitt lov har varit ganska så bra. Skönt att få vara ledig ett tag även om det skulle varit skönt med någon vecka till. Fast det är ju fakstiskt snart jul. Ungefär sex veckor kvar. Vet inte riktigt om jag längtar till självaste julafton men det är alltid lika mysigt innan jul med julklappsinslagning och pepparkaksbak.

RSS 2.0