tisdag

bild från idag på rasten när det var boxningsmatch..

En vanlig skoldag. Hade kemi, matte, biologi och samhäll. Har fått matteläxa tills imorrn så det är bäst att jag börjar med den. Snart kommer sara hit med! Känns som att det inte blir så roliga inlägg nu när jag går i skolan. Har inget mer att säga än att jag har varit o skolan ...



happy people never fantasize..



inspiration från weheartit.com

Dagen började med att jag fick sätta mig ner på knä och slicka på en treas skor. Jaa, det är frackveckan den här veckan. Alla treor går omkring i frack och ber oss "nollor" att göra massa saker.. Jag vill också vara trea och gå runt i frack.. Resten av dagen försökte jag undvika frackerna. Det gick ändå helt okej ;) Jag får väl se om jag överlever den här veckan..

svarta linjer





Igår var jag ju som sagt och jobbade på viktors pappas fest. Det var riktigt kul! Vi stod i baren, blandade drinkar, plockade disk, städade och sjöng. Skulle kunna tänka mig att jobba på restaurang eller liknade. Iaf som sommarjobb eller helg jobb tills man är klar med skolan.

Idag har jag vart nere på stan och köpt block, pennor och kalender till skolan för imorgon börjar det. På riktigt.

It's been a long time now since I've seen you smile



Godmorgon! Ligger i min säng och mår inte speciellt bra. Jag har ont i halsen, täppt i näsan och sånt där roligt. Men jag överlever nog. Idag ska jag vara barnvakt och ikväll ska jag på viktors pappas fest. Det blir nog kul. Igår orkade jag inte riktigt uppdatera när jag kom hem från sikargården med klassen för jag mådde inte alls bra. Jag hade nog feber, men det var iaf väldigt roligt på sikargården. Jag har lärt känna mer folk och inte bara från min klass utan från andra  Natur klassen med. Nu känns det mycket bättre i klassen också! Nu på måndag börjar vi enligt schema och på fredag är det bussfest. Tagga? eller..

set the fire to the rain


bild: från i våras
Tredje skoldagen avklarad. Det känns bättre och bättre för varje dag som går så det här komme nog bli jättebra! Imorrn ska vi till sörsjön för att göra massor "lära känna varanndra lekar". Efter det ska vi vidare till något ställe och sova där med klassen. Det blir nog med kul! Idag har vi haft sv test och mattelektion. Det gick nog bra! Nu sitter jag och sara här och som vanligt har vi en varsin dator i knät och knappt pratar med varanndra.. Haha..

Godnatt!

Nu tänkte jag nog gå och lägga mig. Taggar inför en ny skoldag. Vi ska ha mattelektion imorrn.. Vi fär väl se hur det går.. Annars ska vi nog bara få mer information, kolla runt på skolan och få skåp. Det blir säkert bra!


Autumn 2011

Nu när det har börjat komma in höstkläder i butikerna och det blir allt mörkare för varje kväll känns det verkligen som att hösten är påväg. Det finns så mycket fint i butikerna nu. Jag är sugen på att köpa massa stickade tröjor, nya fina höstskor och en hatt! Det är nu ett jobb skulle vara bra. Funderar på att skaffa mig ett helgjobb, men det  får jag nog fundera vidrare på..


First day at school

Kom hem för ett tag sen! Har träffat mina fina vänner på stan. Vi har fikat och suttit och pratat om hur det var i de nya klasserna och sånt. Alla verkade ha fått rätt så bra klasser. Jag känner mig  nöjd med min klass. Det var bara information idag så man har inte riktigt fått chansen att lära känna någon än, men det lär man ju göra! Det känns jätte konstigt att jag har börjat 1:an på gymnasiet!?... Känns som det inte var så länge sen jag började sjuan. haha.

Nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan bygga ihop min nya garderob som jag fick igår. Vi håller på att göra om i mitt rum så har även fått lite andra saker. Jag kommer visa rummet när det är klart :)

 


kings of the night

bild från i torsdags

Imorgon är det uppropp på Ebersteinska. Där kommer jag befinna mig exakt 10:00. Jag är både nervös och riktigt taggad. Jag tror att det kommer bli riktigt bra! Bara klassen blir bra och sånt. Jag borde sova snart men jag är för pirrig för att kunna sova. Jag har miljoner saker på huvudet. Vad jag ska ha på mig, om det kommer bli en bra klass eller inte, hoppas att lärarna är bra osv.. Jag ska nog lägga mig och titta på en film! Jag gör ett inlägg imorrn och berättar om hur det var! Godnatt :)


Augustifestivalen 2011

Det blev en väldigt bra sista kväll! Vi började med glass på halvars. Har fått två nya favoritsmaker smultron och saffran. Sjukt gott! Efter glassen gick vi vidare till marknaden och tivolit. Åkte virvelvinden och mådde ganska så illa efteråt, värt. Sedan gick vi runt på stan, in på scandia teatern, åt på burger & Co. träffade massa folk, lyssnade på hårdrocksband, tittade på fyrverkeriet som failade. Tycker ganska synd om dom..  men så kan det gå. Kvällen blev väldigt lyckad. Jag hade jättekul och jag har så himla fina vänner! Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorrn bitti. Godnatt!

 

 

 

 

 

 


Välkommen till min nya blogg!

Såå nu har jag startat en ny blogg! Kommer skriva om ungefär samma saker som i den gamla. Ska försöka göra lite roligare inlägg. Om ni har något ni vill att jag ska skriva om eller något jag ska ändra på så är det bara att kommentera. Jag kommer även ha kvar min gamla blogg om ni vill titta tillbaka på något :)


RSS 2.0