måndag

Sitter här och försöker bestämma mig om jag ska ha mittbena eller inte.. haha. Jag kör nog på snedbena eftersom jag är för feg.. Töntigt i know. Snart ska jag möta upp ett gäng kompisar på stan. Vi får se vad som händer! :)

when the night comes

Bilder från igår. Det med en fin kväll med pizza ätande, lång promenad i staden, funderingar på att klättra upp i rådhuset, men eftersom viktor och johannes inte var så pepp så sket sig det. Haha ja eller så kanske det var när vi börja komma in på att vi skulle klättra upp som spider man som det spårade ur lite, kanske... Så kan det gå. Vi satte oss på mc tillslut i alla fall. Mycket möjsig kväll!

hej

Sitter här med sara. Vi ska snart iväg för att äta med johannes och veronica. Sara åker på tisdag, det suger. Världen är vår ikväll.

your hand in mine.

fyra månader ♥

Onsdag

Det var kaoozz i skolan idag. På datalektionen satt alla och posta på allas walls och från och med nu är jag kallad vittrosan och julia hästen. Haha dom är störda i min klass. Har just nu massor med tanttrosor på min wall. haha. Just nu sitter jag iaf och äter lite. Är så himla trött. Har en miljon grejer att göra idag. Jag ska läsa 150 sidor i engelska boken, börja skriva på min novell och plugga massor franska. Har prov på fredag. Det kommer inte gå bra om jag inte börjar plugga snart så jag måste väl sätta igång. vi hörs.

justlittlethings.net

Justlittlethings.net
Man kan inte göra annat än att le.

Lycklig.

bilder från igår och förra veckan. Fina vänner <3
Sitter just nu i min säng. Sara har precis gått. Det är alltid lika kul när hon kommer hit! Jag skrattar alltid tills jag dör typ. Hon är liksom en helt okej bra..  Nu borde jag egentligen plugga men jag är så himla trött så jag får se hur det blir med den saken. Har inte så mycket att säga direkt, men vi hörs ♥

Whispered words

Det finns så mycket saker jag skulle vilja göra, saker jag drömmer om och saker som jag skulle vilja lära mig. Jag skulle bland annat vilja lära mig att spela gitarr. På riktigt den här gången. Jag har alltid inbillat mig att jag kan spela gitarr, men tyvärr så kanske det inte riktigt har varit så. hehe.. Det finns massor med saker som jag längtar till med. Vintern till exempel. Inte till kylan kanske, men tänk er att sitta inne med en kopp varmchoklad och titta ut medan snön dinglar ned utanför. Det kan ju faktiskt inte bli mysigare! Eller gå på stan när de har börjat julskylta och köpa julklappar. Det finns massa andra små saker jag skulle vilja göra med, typ som att sätta upp massa fina foton i mitt rum eller läsa massa bra böcker som man inte kan slita sig ifrån. Sen har jag ju rätt mycket drömmar också. En dröm som jag har haft rätt länge är att flytta till franskrike för ett tag. Det skulle vara fint.
Rörigt inlägg, men det är så skönt att få skriva av sig lite ibland.

I don't know why i'm scared. I've been here before. Every feeling. Every word.

Den här helgen har ägt ganska så mycket. Jag har så fina vänner omkring mig så man kan ju inte mer än att känna att livet är ganska bra ändå. Det är lov om mindre en en vecka och det gör faktiskt inget alls att det är måndag imorrn. Jag ska träffa Sara och Linnea för franska plugg och mys. Det ser jag fram emot! Nu står sängen på schemat. Godnatt.

Biologi & drömmar

bild ur mitt instagram. Där heter jag fridahillevi.
Biologin är klar för idag.. Nu har jag bara 36322 punkter kvar. ungefär. Sitter just nu och tittar på analoga kameror som jag skulle vilja köpa ( om jag hade pengarna till det dvs ) och samtidigt sjunger med till underbarahåkanhellström. Jag kan inte rå för att drömma mig bort lite till varmare länder. Förlåt om jag tjatar men jag skulle gärna sitta på en strand just nu. Lyssna på vågorna, pilla lite med tårna i sanden. Åh underbara värme.

Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

bilder tagna förra veckan

Då var det måndag igen. Har en del jag måste fixa i veckan. Jag ska bla fixa bankkort börjar bli trött på att inte ha ett nu. Jag måste även inhandla en halsduk och ett friskis kort. Dags att dra igång träningen nu. Känns som det har gått alldeles för lång tid sen jag sprang sist.. Utöver det har jag såklart plugg. Biologi prov på fredag. Dags att sätta igång kanske.. Vi hörs när vi hörs.

Studiedag

b1 paulinn och maggie b2 fika på coffehouse by george b3 jag hemma hos sara b4 sara vid strömmen igår.

Studiedagen spenderades med fina vänner i grannstaden. Vi gick runt på linköpings gator, tittade i butiker, snackade skit på ett mysigt café. Det blev en väldigt fin dag med andra ord. Igår träffade jag sara. Vi gick en lång och mysig promenad och snackade skit. Kändes behövligt. Vi träffade senare Kevin och Johannes och hängde med dom ett tag. Sen sov jag hos sara. Fin kväll!

Säg inget till mig för det hörs på stegen när du går.

Dåligt med bloggandet den senaste tiden.. Plugget tar över, jag blir bara tröttare för varje dag och tankarna om fel linje blir bara fler och fler, men imorgon är det studiedag och ikväll ska jag träffa sara, så det fixar sig nog ändå. ♥

För du ser i mina ögon att jag har försvunnit för länge sen.

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår 
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt 
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

Jag gav upp för länge sen 


Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

Bilder från i somras.
Stannade hemma idag. Känner mig inte riktigt friskt. Sitter just nu och pluggar matte. Har matteprov på torsdag. Det snurrar i huvudet av alla tal. Usch .. Ibland önskar jag att jag hade valt en annan linje. Tänk att få spela gitarr varje dag eller få lära sig att klippa ett hår. Så himla mycket lättare och roligare, men jag har valt den svåra vägen och jag får skylla mig själv. Tänka på vilka möjligheter jag har senare, även fast det kan vara svårt ibland..

Det finns inget att förklara. Inget att försvara. Jag gav upp för länge sen.

Tur att man har en sån fin klass ändå!

En famn för mig

Såhär har min helg sett ut.  I fredags var jag en mindre rolig fest, men kvällen blev bra ändå tack vare fint sällskap. Igår gick jag runt på stan och gjorde slut alla mina pengar på mat. Jag bröt har nästan mitt godislöfte. På kvällen var jag hemma hos paulinn på chillkväll. Mysigt att träffa "gamla gänget" igen. Idag har jag pluggat och legat i sängen pga jobbig magvärk. Snart kommer viktor hit. Har saknat honom ♥

RSS 2.0