I'll be gone.


Lovers dream

Titta vilka fina saker jag har hittat idag.Två tröjor, två hattar, en väska och sex vykort. Det kommer komma upp bättre bilder på den andra hatten senare. Är speciellt nöjd med väskan och vykorten. Vykorten ska jag sätta upp på väggen blandat med bilder som jag har tagit, men dock inte där jag bor nu för vi ska nämligen flytta i februari!

I told you to be patient. I told you to be fine.

Somnade i famnen på min fina. Vaknade i famnen på min fina. Ville inte gå upp. Gjorde det ändå. Var i skolan. Dansade på idrotten. Det var nog inget för mig, men lite kul var det. Gick hem med Bon Iver i öronen. Så himlans bra. Träffade min fina igen. Gick på dansuppvisning. Såg bästavän dansa. Gråten satt i halsen. Hon är fin hon. Och bra. Faktiskt bäst. Nu sitter jag i mitt rum. Ensam. Ganska skönt ändå.

Romme

Idag har jag åkt skidor för första gången i hela mitt liv. Jag har sett ut som en gammaltant med fettokinder. Jag har åkt störtlopp rakt ner, ramlat och ramlat. Har dessutom åkt in i en annan.. Vilket resulterade en blåslagen rumpa och en ganska mör kropp, men trots det så har det varit en väldigt fin dag med mycket skratt!

Födelsedagsfirande

Hej! Sitter just nu och försöker fixa iordning mig inför kvällen. Jag fyllde år igår så mina tjejkompisar kommer hit ikväll. Igår var jag på restaurang med mina föräldrar. Det var jättemysigt och maten var supergod. Jag fick en resa till London hihi. Åh det ska bli såå kul!

True colors


Det här året..

.. ska jag ta med kameran vart jag än går och fotafotafota.
.. vill jag gå på festival. Jag SKA gå på festival helt enkelt.
.. vill jag göra saker som jag inte borde.
.. ska jag lära mig spela gitarr. Har tänkt på det länge nu och iår ska det bli gjort.
.. vill jag gå på fester och dansa,dansa,dansa.
.. vill jag vara glad.

Årsresumé


2011 har inte varit mitt år. Det har varit bland de jobbigaste åren hitills. Året började bra. Jag fyllde 16 år och jag bjöd hem mina fina vänner och det var riktigt mysigt. Jag såg verkligen fram emot 2011. I mars kom den jobbiga nyheten att min kära mormor hade gått bort. Våren blev en ganska jobbig period därför. Jag kommer alltid komma ihåg min mormor som en glad person. En riktig bullmormor. Jag saknar ännu hennes goda äppelkräm och hennes hemgjorda köttbullar till jul. Det var verkligen världens godaste köttbullar. Ångrar att jag aldrig skrev ner hennes recept.


Dock var ju inte hela våren skit. Jag grillade mycket med mina vänner. Jag gick på Håkan Hellström konsert i flygeln. Sjöng och hoppade till rösten försvann.


Jag slutade nian i Juni. Jag fick mina betyg och blev riktigt nöjd. Jag, Sara och Jenny sjöng i kyrkan och jag var rikigt nervös. Tårarna rann ner för kinderna när vi sjöng "We will still be friends forever"
I slutade av juni blev jag tillsammans med världens bästa pojke. Det är sjukt att man kan tycka om en person så mycket. 

I början av Juli åkte jag på semester till Spanien i en vecka. Saknar att ligga på stranden hela dagarna och gå på restaurang på kvällarna. Det blev en riktigt fin vecka.

Efter spanien följde jag med Viktor till skåne. Det var verkligen en bra vecka. Vi grillade på stranden, badade i solnedgången och hade det mysigt. Jag tog tåget hem och det var första gången jag åkte tåg ensam genom halva landet. Det var faktiskt kul. Känndes som jag växte lite då. Trots en bra början på sommaren så kom det små störade moment. Vissa dagar kändes det som jag inte alls skulle klara av något, men det gjorde jag såklart med hjälp utav mina vänner.


I augusti bodde jag och sara ensamna hemma i lägenheten. Att vakna och inse att man kan ligga i sängen hela dagen utan att någon annan bryr, att kunna göra lite som man vill, att bo med världensbästaofinastebästavännen måste nog vara det bästa som finns. Någon annan dag, senare, flyttar vi till frankrike du och jag. Fan vad bra vi kommer ha det!


I slutet av augusti började jag i ettan på gymnasiet. Kändes inte alls verkligt på något sätt. Gud vad nervös jag var. Som tur var så kom jag i en riktigt bra klass och jag har träffat så många nya och fina människor det här halvåret. Ni är så bara ska ni veta! 

Plugget satt igång och jag vet inte hur många gånger jag har ångrat att jag valt natur. Även fast jag vet att i slutändan att det fixar det sig. Hösten blev en blandning av stress inför prov, familjesplittringar, ännu mer stress, men det har såklart varit bra med! Jag har haft mysiga kvällar med film och snack om livet. Dansat på fester och bara umgåtts med min kära familj.

Det känns som att julen kom med en chock. Ingen snö och inte någon direkt julkänsla. Skitjul.

Året avlutades med mina vänner och det kunde nog inte bli ett bättre avslut på ett sånt här skitår.

Jag hoppas verkligen att 2012 kommer bli ett bättre år.


Nyår

Hoppas ni fick ett roligt avslut på 2011. Själv hade jag jättekul! Jag firade in det nya året med mina fina tjejor. Vi åt god middag, dansade, sjöng och spelade jag har aldrig. Härligt med hes röst <3 Viktor och eddie kom förbi runt två. Vi sjöng lite till och sen somnade jag i min fina pojkes famn. Det kunde inte bli bättre.

RSS 2.0