Friday Night

söt bild på mig och hanna förut idag..

Lyssnar på musik och fixar mig inför kvällen. Senare kommer Sara och Paulinn hit och då drar vi vidare. Hoppas på en rolig kväll!

You said I'm crazy. If am, I'm crazy for you.

Borde egentligen plugga men jag sitter och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Jag vill bort , jag vill bort från allt nu.

I wish nothing but the best for you.

sitter just nu med franska glosor. Plugget tar upp all min tid. Ser verkligen fram emot helgen. Vi hörs.

lilla älgsjön

b1: julia & frida b2: klassen b3: pontus, julia & jag b4: felix & julia
Dagen har bestått av skog, skog och mera skog. Vi har gått om kring och tittat på svampar, mossor och så har vi vandrat omkring i en meter dyngsur mossa. Hela jag är blöt. värt.. Nu ska jag sätta på mig torra kläder och sätta mig och plugga matte.

I hope one day you’ll see nobody has it easy.

fina bilder från weheartit.com
Sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har varit helt inne i plugget och "pretty little liars" Det är riktigt bra! Har sett halva första säsongen redan hehe.. Nej jag är inte besatt. Nu gör jag absolut ingenting. Har varit hemma idag för jag mår inte alls bra. Har ont i halsen och huvudet. Hoppas på att bli friskt tills imorrn så jag kan se Eneby - Svärtinge matchen..

Jag vill..

..resa utomland igen. Helst med med mina fina vänner. Känna att man inte behöver tänka på något alls. Känna sig fri. Bara leva!
..spenadera en vecka med den jag tycker mest om . Känna den fina känslan när man sitter på en strand och tittar ut mot solnedgången.
..gå på en Håkan konsert igen och få lyckorus genom hela kroppen. Känna sig lyckligast i hela världen!
..bo ensam hemma igen med en bästavän. Äta kakor klockan tre på natten, stanna i sängen tills klockan blir sju på kvällen, bara känna känslan av att man har en sån fin vän nära sig.
.. gå på festival med fina vänner. Stanna uppe sent och skratta tills man får tårar i ögonen.
Om jag fick chansen skulle jag göra om allt igen. Minst en gång. Minst!

man måste dö några gånger innan man kan leva.

bilder ur mitt instagram
Slutade vid halv tre. Dagen har bestått av äcklig lasagne, långa lektioner och ek-inertvju. Det var riktigt pinsamt men ändå roligt. Jag fick sitta på en stol i ett rum som var helt mörkbelagt med en lampa rakt i ansiktet. Jag såg inte de som intervjua mig. Det va bara dom som såg mig. Jag fick svara på massa konstiga frågor, sjunga schlager och dansa. Haha det är bara vänta och se om jag kommer med! Nu tänkte jag plugga lite sen kommer sara hit.

Måndag

jag,frida & julia
på kemin
matilda och bella på kemin
Slutade nyss. Nu sitter jag här hemma med min nya dator. Fick en macbook igår av världens bästa farmor och farfar ♥ hihi, dom är alltid så snälla!! Ska snart börja plugga matte och kemi men kan inte riktigt slita mig från datorn. Det är så mycket nya saker med mac. Fattar inte riktigt allt, men jag lär mig väl snart!

Röd/orange/brun


dagens outfit


//jacka JC//linne monki//långkjol indiska//skor converse//väska h&m//

 


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Har precis kommit hem från stan med mamma. Vi fikade på wayne's coffee. Jag tog en kyckling wrap med cashew nötter. Riktigt gott! Om ni inte har smakat den förut så tycker jag ni ska smaka den. Vi har även åkt runt lite i norrköping till andra butiker. Bla en second-hand butik och där hittade jag tre plagg som jag tänker visa lite senare.


All I really want from you is to feel me, as the feeling inside keeps building..

Nu har erik och hanna precis åkt hem. Jag har varit barnvakt åt dom ikväll. Det har varit riktigt kul faktiskt! Vi har varit på bio, vi såg smurfarna haha. Den var faktiskt riktigt söt och rolig. Tur att man har små syskon så man har något att "skylla på" när man vill se barnfilmer ;) Känner mig jättetrött efter den här dagen. Började med franska tio över åtta. Jag fattade typ inget och vi fick massa läxor. Det känns ju bra.. Vi slutade halv fyra med idrott. Vi sprang 3km och snacka om att jag var död efter.. Min kondition har försvunnit helt under sommaren. Är inte nöjd med min tid så nu ska jag träna massor inför nästan gång. Eller vi får väl se hur det går med den saken. Nu tänkte jag sätta på en film och sen sova. Imorrn ska jag göra massor med saker. Bla träffa sara och titta på när Agnes spelar :)


moves like jagger

Det var en ganska chill dag i skolan. Började tio över 8 med matte. Hade två timmars håltimme så jag och några tjejer i klassen drog ner till stan och åt mc. Najs! Efter det hade vi fotografering. Det sög typ.. Sen hade vi yttligare 1 timmes håltimme och efter det kemi och så slutade vi med engelska. Nu sitter jag och äter och snart ska jag börja med matten som sugeer...Fattar inget och jag ligger efter så jag lär sitta uppe hela natten. KUuuUUul..


det dom aldrig nämner

Började vid tio över åtta med kemi efter det var det matte, lunch, biologi och samhäll. Helt okej dag. Efter skolan gick jag hem och handlade och lagade mat för fredrik fyller nämligen år idag. Nu sitter jag här i soffan proppmätt och det känns som om jag ska spricka. värt. Snart ska jag gå ner och möta sara så ska vi till ica och köpa nåt gott sen hem och ha myskväll Hon sover här ikväll. Imorrn har vi studiedag .Skönt!

 


måndag..

bella

matilda

Kom precis hem från skolan. Började vid tio med engelska och slutade nu vid fem med mattestöd. Nu ska jag hjälpa mamma och tvätta sen sätta mig och göra klart matten och läsa kemi. Har massor att göra så det är bäst att jag sätter igång..

 

 


your hand in mine.






RSS 2.0