Stockholms stad

Idag har jag varit på äventyr i stockholms stad med min fina vän Paulinn. Vi har vandrat runt i butiker, ätit väldigt god mat och fikat på Café kladdkakan i Gamla stan. Nu ska jag vidare på mer äventyr med frida! 

Allons ensemble, découvrir ma liberté Oubliez donc tous vos clichés Bienvenue dans ma réalité

Nu är det eviga pluggandet över och jag har äntligen sommarlov! Och jag kan säga att mitt lov än så länge har varit riktigt fint. I fredags var det midsommarafton och den spenderade jag först ute hos farmor och farfar med dans runt midsommarstång. På kvällen åkte jag vidare för mat hos jenny. Sammanfattningsvis blev det en riktigt härlig midsommarafton med både släkt och fina vänner! På midsommarafton tog jag tåget till floda för att hälsa på Nils. Där har jag tältat i spöregn, badat och klappat får. Åh, vad det är fint i floda. En dag ska jag också flytta ut på landet. Det är en sak som är säker! 

London

Det har hänt mycket sen sist. Jag har farit runt en hel del. I söndags kom jag expempelvis hem från london. Mycket mycket bra helg. Vi gjorde nog det turister gör mest i London. Åkte London Eye, tittade på Big Ben, strosade runt på oxfordstreet och åt god mat. Ärligt talat skulle jag kunna tänka mig att bosätta mig där, eller i alla fall ett tag. Vad jag gjorde förra veckan tänkte jag berätta någon annan gång.

RSS 2.0